L'Espai Gironès aconsegueix més visitants i més vendes que fa un any

Els articles venuts augmenten un 12% i el nombre de persones que arriben al centre comercial creix un 8% respecte del 2018

L'Espai Gironès rep més visitants i més vendes al juny i juliol L'Espai Gironès rep més visitants i més vendes al juny i juliol

El nombre de visitants que han passat per l'Espai Gironès, a Salt, entre els mesos de juny i juliol, ha crescut un 8% respecte del mateix període de l'any passat i les vendes s'han incrementat en un 12,07%, en comparació amb els mateixos mesos del 2018. Des del centre comercial detallen que els sectors on més han crescut les vendes hi ha la moda i als establiments especialitzats en tecnologia. La despesa mitjana dels visitants durant aquests mesos també ha estat un 5% superior a la de l'any passat. Una situació que el gerent del centre, Pau Jordà, atribueix a la "qualitat i a l'àmplia i diversa oferta d'establiments, productes i serveis" que ofereixen. Pel què fa al perfil dels compradors, el nombre de visitants estrangers continua creixent. Durant el juny i juliol hi ha hagut puntes de fins al 70%, sobretot de turistes francesos i holandesos.

Més info: Fnac obrirà una botiga a Girona

D'altra banda, en el sector de la restauració i el lleure, les vendes han crescut un 18% durant aquest període. En concret, els multicinemes Odeón han experimentat un increment d'afluència del 5% al juny i del 26,9% al juliol, sobretot per les estrenes de pel·lícules com X-men, Spiderman, Toy Story 4, El Rey León o Mascotes2.

Actualment l'Espai Gironès acull a les seves instal·lacions més de 130 establiments, als quals s'hi sumen l'hotel i la gasolinera exteriors. La xifra representa el 99'3% de l'ocupació total.

El centre comercial que va obrir les portes l'any 2005, disposa de 40.000 metres quadrats de superfície de lloguer que està distribuïda en dues plantes i ofereix als clients 2.500 places d’aparcament gratuïtes i wifi, a més de carregadors per a vehicles elèctrics.

Més informació
La justícia europea avala l'impost català de grans superfícies comercials
El podi de les comarques més competitives de Catalunya no es mou
Fnac engega el seu 'Catalunya Experience'
Avui et destaquem
El més llegit