Europastry inverteix 6,5 milions per construir un centre d'innovació a Barberà del Vallès

La planta, que ocupa una superfície de 2.500 metres quadrats, té quatre línies de producció i dona feina a 90 persones

La planta compta amb una superfície total de 2.500 metres quadrats | ACN La planta compta amb una superfície total de 2.500 metres quadrats | ACN

El grup català Europastry, especialista en el sector de masses congelades de brioixeria, ha invertit 6,5 milions d'euros per construir un centre d'innovació a Barberà del Vallès (Vallès Occidental). La planta, que compta amb una superfície total de 2.500 metres quadrats, treballa amb quatre línies de producció i hi treballen 90 persones, entre professionals de recerca i desenvolupament, enginyers i flequers que dissenyen futurs productes.

Més info: Europastry, el rei de les masses congelades

Es tracta d'un edifici que la companyia de congelats flequers anomena R+D Cereal (Center for Research Europastry Advanced Lab), i és el segon a Catalunya -l'altre es va inaugurar el 2016 a Sant Joan Despí (Baix Llobregat)-. En total, la companyia té uns altres quatre centres a Europa i un als Estats Units.

La firma va invertir el 2023 107 milions d'euros en recerca i desenvolupament i tecnologia

La firma va invertir el 2023 107 milions d'euros en recerca i desenvolupament i tecnologia, cosa que va permetre llançar 480 nous productes i es van dur a terme més de 1.500 projectes d'R+D en els centres Cereal. Aquest nou laboratori se suma a l'existent a Sant Joan Despí des del 2016, consolidant Barcelona com un centre neuràlgic d'innovació al sector forner a escala mundial.

Més informació
Europastry planteja un ERTO per a més de 400 treballadors
Els beneficis d'Europastry creixen més d'un 20% el 2018
Europastry amplia la planta de Sarral amb 100 nous empleats
Avui et destaquem
El més llegit