La FEGP reuneix 420 persones de l’àmbit empresarial a la Nit de l’Empresa 2023

El Gran Premi FEGP a l’empresa de l’any ha estat per a Liberdúplex, un referent en la impressió i enquadernació de llibres, que acaba de celebrar el seu 60è aniversari

La FEGP reuneix 420 persones de l’àmbit empresarial a la Nit de l’Empresa 2023 | FEGP La FEGP reuneix 420 persones de l’àmbit empresarial a la Nit de l’Empresa 2023 | FEGP

La Federació Empresarial del Gran Penedès ha celebrat la Nit de l’Empresa i la Gala de Premis FEGP 2023 a la Finca Mas Solers. L’acte, conduït pel comediant cunitenc Guillem Estadella, ha comptat amb 420 assistents i una àmplia representació institucional del territori. L’entrega de guardons ha anat a càrrec de Roger Torrent, conseller d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya, la presidenta de la Federació Empresarial del Gran Penedès, Neus Lloveras, i l’alcaldessa de Sant Pere de Ribes, Abigail Garrido.

La primera part de la gala ha centrat la seva atenció en els reconeixements de les empreses associades a la patronal que celebren el seu aniversari. Els reconeixements del 25è aniversari, s’han lliurat a Campus Acadèmia, Entrem, Gedia España, HTG Express, Interclima Penedès i Redman. El reconeixement al 50è aniversari ha estat per Gràfiques del Foix, Mar Blau, PDM Gifts – Podium, Raich, Restaurant Sant Jordi “Ca la Katy” i Tipsa. I finalment, enguany hi ha hagut dos reconeixements al 100è aniversari per l’Autòdrom Terramar i per l’empresa familiar Mobles Bascompte de Vilanova i la Geltrú.

Premis FEGP 2023

S’ha lliurat el Gran Premi FEGP 2023 a l’Empresa de l’Any a Liberdúplex, que ha destacat pel la seva trajectòria en el recent celebrat seixantè aniversari i en com ha desenvolupat una via de negoci digital, per adaptar-se a les noves tendències de consum de llibres. Aquest premi ha estat acompanyat d’un patrocini del Cercle d’Economia. Nou empreses més han estat també guardonades amb el premi Duch i una amb el premi Estela Dones d’Empresa.

Més info: El model “Garraf”, la comarca com a unitat de planificació estratègica

Les següents categories han estat: Premi Estela Dones d’Empresa 2023, patrocinat per l’Hotel Estela, per Gemma Casulleras de la ferretaria FECA. El Premi Joves d’Empresa 2023, patrocinat per Finca Mas Solers, ha estat per l’agència de comunicació Madvelous. El Premi FEGP 2023 a l’emergència climàtica, patrocinat per Autolica, ha estat per Gedia España. El premi FEGP 2023 al compromís social, patrocinat per Mercadona, ha estat per CET Penedès. El premi FEGP 2023 a la Formació, patrocinat per Prot Energia, ha estat pel La Granja Foods. El Premi FEGP 2023 a la Internacionalització, patrocinat per H.Essers, ha estat per Indústrias Català Incasa. El Premi FEGP 2023 a la Innovació, patrocinat per Redman, ha estat per Onafis. Finalment el Premi FEGP 2023 a l’estratègia de comunicació, patrocinat per Ametller Origen, ha estat un Ex Aequo per Calserra i Cugat Residencial.

Més informació
L'abús dels túnels del Garraf
Neus Lloveras, presidenta de la FEGP
Vilanova i la Geltrú acull el Congrés d'Innovació d'Empresa i Startups Penedès-Garraf
Avui et destaquem
El més llegit