Freshly Cosmetics estrena un centre de producció a Gandesa

La companyia vol fabricar deu milions d'envasos anuals

Interior del centre de producció de Freshly Cosmetics | Cedida Interior del centre de producció de Freshly Cosmetics | Cedida

Freshly Cosmetics ha inaugurat una fàbrica al municipi de Gandesa (Terra Alta). L’activació de la planta representa la creació d’una quinzena de llocs de treball, al costat d’un centre logístic de 14.000 metres quadrats. Les noves instal·lacions acullen tres línies de producció. L’objectiu de la companyia és assolir una producció de 10 milions d’envasos a l’any, un rendiment de 45 unitats per minut.

La nova planta té una àrea de fabricació i envasat i també un petit laboratori de qualitat per a poder supervisar totes les operacions i produccions. En els darrers temps, Freshly ha desenvolupat una àrea de desenvolupament de producte. L’equip està format per enginyers químics, bioquímics i biotecnòlegs, amb la col·laboració de laboratoris i empreses externes.

La Inversió de la marca de cosmètica per impulsar els equipaments a Gandesa ha estat de 5 milions d’euros. Actualment, Freshly Cosmetics compta amb una xarxa d’1,2 milions de clients repartits per 36 països. Des del mes de juny de l’any 2021, l’empresa opera a la Xina a través d’una aliança amb Tmall Global, un marketplace propietat del gegant del comerç electrònic Alibaba. 

Més informació
Freshly Cosmetics impulsa la seva expansió a Espanya on preveu obrir 12 botigues
Freshly Cosmetics inaugura el seu nou centre logístic de Gandesa
Freshly Cosmetics, Toni Pons i Concentrol opten als Catalonia Trade Leaders
Avui et destaquem
El més llegit