El grup Sorli inverteix més de 10 milions d'euros a Bigues i Riells

El Grup Sorli obrirà un innovador complex que promet ser el nou cor de la comunitat de Bigues i Riells del Fai

L'exterior d'un supermercat Sorli | Europa Press L'exterior d'un supermercat Sorli | Europa Press

El Grup Sorli té prevista l’obertura d’un innovador complex a la població de Bigues i Riells del Fai, a la comarca del Vallès Oriental. La inversió d’aquest ambiciós projecte superarà els 10 milions d’euros i inclourà un centre esportiu Sorli Sport de 2.000 metres quadrats, quatre modernes pistes de pàdel, un supermercat Sorli de 1.000 metres quadrats i una acollidora cafeteria Sorlinyam.

Situat en dues parcel·les que sumen més de 17.000 metres quadrats, el complex oferirà comoditat i accessibilitat amb 200 places d’aparcament en superfície i està dissenyat pensant en què sigui pràctic i destaqui per la seva atractiva estètica. Per aquesta raó, tot el complex es construirà en una sola planta, facilitant així l’accés a totes les instal·lacions.

Situat en dues parcel·les que sumen més de 17.000 metres quadrats, el complex oferirà comoditat i accessibilitat amb 200 places d’aparcament

Sorli generarà a la zona un ecosistema de salut, nutrició i benestar i satisfarà les necessitats de la població pel que fa a l’oferta de serveis d’alimentació i d’esport per als residents de Bigues i Riells del Fai.

Impacte econòmic i social

L’obertura, prevista pel 2025, és una bona notícia per a l’economia local, per la creació de nous llocs de treball, tant en la construcció com en l’operació diària de les instal·lacions. El Grup Sorli manté el seu compromís amb la creació d’ocupació i el suport al creixement econòmic sostenible a la comarca del Vallès amb aquest nou equipament a Bigues i Riells del Fai.

Més informació
Sorli creix amb supermercats, gimnasos i un nou centre logístic
La dona que lidera els supermercats Sorli i la “moda circular”
Sorli inverteix 3 milions d'euros en un nou supermercat a Sabadell
Avui et destaquem
El més llegit