L’Illa celebra les bodes de plata amb una facturació de 250 milions d’euros

El centre comercial ubicat a la Diagonal rep 380 milions de visites durant els seus 25 anys

El centre comercial Illa Diagonal El centre comercial Illa Diagonal

El centre comercial l’Illa Diagonal celebra les bodes de plata el pròxim 2 de desembre. Durant aquests 25 anys, la gran superfície ha rebut uns 380 milions de visites i les seves botigues han aconseguit facturar més de 250 milions d’euros anuals.

“Des del seu inici, ha estat l’avantguarda del sector retail”, amb l’obertura del primer Fnac de Barcelona el 1996, la primera botiga Lego de la ciutat o el primer establiment Garmin d’Europa el 2018, segons destaquen en un comunicat.

L’espai, propietat del Grup Sanahuja i AXA Seguros, compta amb 48.000 metres quadrats d’oficines i 34.500 metres quadrats de superfície comercial repartits en tres plantes. Així mateix, disposa d’un aparcament de quatre plantes i dos hotels de quatre estrelles, entre d’altes serveis.

A finals de l’any 2006, l’Illa Diagonal va ampliar la seva superfície en 4.000 metres quadrats obrint 17 noves botigues i un nou hotel de 308 habitacions.

El centre comercial celebrarà el 25è aniversari amb una festa de llum, foc i música oberta a tothom el pròxim 4 de desembre.

Més informació
Fnac busca 55 treballadors per a l'Illa
Les terrasses de la Diagonal: més clients i passejants
El centre comercial Diagonal Mar surt a la venda
Avui et destaquem
El més llegit