INBISA invertirà 30 MEUR a Castellar del Vallès

El projecte ocuparà una superfície de 5.500 metres quadrats amb 130 habitatges

Imatge de la construcció d'un edifici | iStock Imatge de la construcció d'un edifici | iStock

INBISA ha anunciat una inversió de 30 milions d’euros a Castellar del Vallès per aixecar un complex residencial de 130 habitatges. El projecte ocuparà una superfície de 5.500 metres quadrats i s’ubicarà a la ronda Tolosa del municipi de la comarca del Vallès Occidental. 

“Hem detectat una alta demanda, tant a Castellar del Vallès com a l’entorn, de clients amb alt potencial i un interès per adquirir habitatges d’obra nova”, apunta Albert Martí, directiu de la promotora immobiliària. Per dur a terme l’operació, INBISA ha comptat amb l’assessorament de la consultora aCapital Management. 

Actualment, INBISA té un parc residencial de 1.000 habitatges repartits per Catalunya, Madrid, Valladolid, Balears, Navarra i Euskadi. A principis del 2022, la promotora ja va activar la comercialització d’habitatges i locals comercials d’un projecte de 14.000 metres quadrats a Granollers. La firma basca va tancar l’any 2021 amb una facturació de 95 milions d’euros, una xifra que representa un increment d’un 60% respecte del mateix balanç del 2020. Un altre dels moviments destacats d’INBISA a Catalunya és la venda d’un edifici d’oficines al Prat de Llobregat.

 

Més informació
Puja un 2,5% el preu de l'habitatge de segona mà a Catalunya
Barcelona, entre les províncies amb més venda d'habitatge de luxe
L'habitatge manté la pujada de l'IPC a Catalunya fins al 10,3%
Avui et destaquem
El més llegit