Ingenia Industry es consolida amb projectes per a Merck i Basf

L'empresa incorpora quatre treballadors més el 2020 i preveu incrementar la seva facturació un 5%

Ingenia Industry es consolida al sector farmacèutic i químic | Cedida Ingenia Industry es consolida al sector farmacèutic i químic | Cedida

L'empresa de Mollet de Vallès Ingenia Industry, especialitzada en solucions d'automatització industrial, especialment en els sectors farmacèutic, químic, alimentari i tractament d'aigües, referma la seva activitat empresarial gràcies a l'execució recent de projectes per a les multinacionals Merck i Basf. Segons informen en un comunicat, en el cas de Merck, situada també al Vallès Oriental, la firma ha desenvolupat un projecte per a l'automatització del recobriment de comprimits, incloent-hi la fabricació i la neteja. Per a la química Basf, situada a Castellbisbal, Ingenia Industry ha executat el projecte d'enginyeria Electricitat, Instrumentació i Control (I&IC) per a la modernització de la planta de Powder Blending.

Ingenia Industry, creada l'any 2014, està formada per professionals que compten amb més de dues dècades d'experiència i s'ha convertit en una companyia de referència en les solucions avançades d'automatització industrial. El CEO d'Ingenia Industry, Josep Horta, destaca que "malgrat estar vivint un any amb una conjuntura global molt complicada, hem afrontat la situació com una oportunitat per analitzar i millorar els nostres processos productius". Gràcies a aquests avenços, la firma ha diversificat els serveis que ofereix.

En aquest context, Ingenia Industry ha estrenat recentment el seu web corporatiu, en el qual presenta els seus serveis i projectes d'una forma més visual i dinàmica. Dins de l'estratègia de marca, l'empresa ha renovat la seva identitat i imatge corporativa per adaptar-se a les necessitats de clients i proveïdors. Paral·lelament, el CEO recorda que "hem modernitzat la infraestructura interna de la companyia, alhora que hem realitzat múltiples formacions especialitzades per  l'equip".

A més, durant l'any 2020, Ingenia Industry ha incorporat quatre persones més en plantilla per reforçar les seves àrees de producció, manteniment i administració. Així mateix, la companyia s'ha dotat d'una nova infraestructura informàtica IT per millorar la connexió entre les seus de la companyia, el què ha derivat en la incorporació d'un Sistema de Planificació de Recursos Empresarials. Ingenia Industry té previst tancar l'any 2020 amb una facturació d’1,25 milions d'euros, fet que suposa un 5% més que en l'exercici anterior.

Més informació
La internacionalització, vista per les empreses de Terrassa
Catalunya i Europa, en perill de ser una península oblidada en el nou món
Avui et destaquem
El més llegit