iVascular invertirà 15 MEUR per ampliar la seva fàbrica

Les instal·lacions de la firma estan situades a Sant Vicenç dels Horts

Imatge d'una metgessa utilitzant una tauleta | iStock Imatge d'una metgessa utilitzant una tauleta | iStock

iVascular ha anunciat una inversió de 15 milions d'euros per ampliar la seva fàbrica de Sant Vicenç dels Horts, segons informa La Vanguardia. La firma de dispositius mèdics destinarà els recursos a multiplicar per sis la capacitat de producció. Fundada l'any 2010, l'empresa té una plantilla de 350 treballadors i exporta el 90% de la seva producció a 80 països.

El fundador i director d'iVascular, Lluís Duocastella, també és el principal accionista de l'empresa, junt amb el grup Milec, Cardiva, Ken Pharma i Ames. Els principals àmbits d'actuació de l'empresa són la cardiologia intervencionista, intervencionisme endovascular i neuroradiologia. Anualment, la firma liderada per Duocastella destina el 15% de les seves vendes a projectes d'R+D.

iVascular va tancar l'any 2021 amb una facturació de 38,5 milions d'euros i ofereix els seus productes, de forma directa, als següents mercats: França, Bèlgica, Alemanya, Canadà, Hong Kong, Luxemburg, Colòmbia, Índia i República Dominicana. A curt termini, el pla estratègic de la companyia catalana passa pel reforçament de la seva línia de productes neurològics i, a la vegada, desplegar l'activitat al mercat de l'Amèrica Llatina.

Més informació
Les emergents de salut catalanes capten 296 MEUR en inversions
La MWCapital i Barcelona Health Hub connectaran Sant Pau amb les startups de salut
Dedalus obrirà un hub de salut digital a Barcelona
Avui et destaquem
El més llegit