Jaguar Land Rover escalfa motors a Sant Boi

La marca automobilística inverteix 800.000 euros en unes noves instal·lacions al Baix Llobregat

Instalacions Land Motors a Sant Boi de Llobregat Instalacions Land Motors a Sant Boi de Llobregat

El concessionari oficial de Jaguar Land Rover al Baix Llobregat, Land Motos, ha invertit més de 800.000 euros en uneixes noves instal·lacions a Sant Boi de Llobregat. L'espai que ha inaugurat el concessionari, en el qual la companyia espera vendre 300 unitats aquest any, és de 4.000 metres quadrats i dóna feina a 15 professionals especialitzats en serveis de venda i postvenda, segons un comunicat de Land Motors.

"Amb l'obertura d'aquest nou concessionari, hem buscat introduir Jaguar a Sant Boi i oferir el millor servei de Jaguar Land Rover en tot l'àrea d'influència del Baix Llobregat", ha explicat el gerent de Land Motors, Xavier Gaspar.

Land Motors ha aprofitat la inauguració d'aquest espai per presentar el model Jaguar I-Pace, el primer vehicle 100% elèctric de la marca, que compta amb una autonomia 500 km, una potència de 400 cavalls i tecnologia que inclou funcions avançades de navegació.

"Des de Land Motors hem realitzat una forta inversió que, entre d'altres qüestions, ha anat destinada a aconseguir un emplaçament que s'adapti als necessitats que planteja la comercialització de vehicles elèctrics", ha afegit el gerent del concessionari.

Més informació
Leroy Merlin renova la seva botiga de Sant Boi de Llobregat
Silence obre a Sant Boi la seva primera botiga
Sant Boi impulsa projectes d'emprenedoria i economia social
Avui et destaquem
El més llegit