Lidl invertirà 19 MEUR en la seva seu de Montcada i Reixac

La cadena de supermercats afegirà 12.000 metres quadrats a les seves instal·lacions a la localitat vallesana

La botiga Lidl a Montcada i Reixac | ACN La botiga Lidl a Montcada i Reixac | ACN

La cadena de supermercats alemanya Lidl invertirà 19 milions d'euros en una ampliació de les oficines de la seva seu nacional situada a Montcada i Reixac (Vallès Occidental). Segons ha informat la companyia en un comunicat, aquesta intervenció els permetrà afegir més de 12.000 metres quadrats de superfície a les seves instal·lacions.

Les obres formen part del que la cadena descriu com un "ambiciós pla d'expansió" per tot l'Estat Espanyol, en valor del qual l'empresa preveu inversions de fins a 1.500 milions d'euros en la construcció i obertura de 120 noves botigues i quatre magatzems logístics. Pel que fa a la intervenció sobre les oficines vallesanes, l'empresa espera que les obres estiguin acabades l'estiu de 2022.

Són diverses les inversions i intervencions de Lidl a Montcada i Reixac des de la seva arribada a la localitat l'any 2003. A banda de la construcció de les seves oficines centrals i l'actual ampliació del complex, la cadena ha construït a la ciutat un centre logístic i una botiga, tot defensant aquestes intervencions com una "contribució decisiva a la revitalització" del teixit productiu del municipi vallesà.

Més informació
Lidl inverteix 7,5 milions en la reconstrucció del Mercat Municipal de Can Vidalet
Lidl inverteix 6,5 MEUR per obrir dos supermercats a Catalunya
Avui et destaquem
El més llegit