Lidl inverteix 7,5 MEUR en el nou supermercat de Los Tres Molinos

La cadena de supermercats alemanya recupera l'espai i crea 30 llocs de feina

Imatge l'alcaldessa d'Esplugues, Pilar Díaz, i Albert Lavín, de Lidl Imatge l'alcaldessa d'Esplugues, Pilar Díaz, i Albert Lavín, de Lidl

Lidl invertirà 7,5 milions d'euros per construir a Esplugues de Llobregat un supermercat que se situarà a l'històric espai de Los Tres Molinos, una icona de l'àrea metropolitana de Barcelona que es recuperarà per albergar la botiga de referència de la cadena a Espanya.

El director regional d'Expansió i Immobles de Lidl a Catalunya, Albert Lavín, i l'alcaldessa d'Esplugues de Llobregat, Pilar Díaz, han presentat aquest dimarts el projecte i han posat la primera pedra del futur supermercat, que s'aixecarà en els terrenys de l'antic restaurant Los Tres Molinos, situat al costat de la Ronda de Dalt.

Lidl integrarà en la façana del supermercat els tres molins amb aspes de fusta i coberta de palla que presideixen el lloc i que estan qualificats com Ben Cultural d'Interès Local per part de l'Ajuntament d'Esplugues.

En un comunicat, la cadena ha informat que el futur supermercat d'Esplugues serà la botiga "més futurista i de referència a Espanya", amb quatre plantes, 150 places d'aparcament i una sala de vendes de 1.500 metres quadrats.

Per a això, Lidl invertirà 7,5 milions d'euros i generarà 30 nous llocs de treball per a l'engegada de l'establiment, prevista per a finals del 2018.

En el seu discurs, Albert Lavín ha manifestat la intenció de recuperar "l'esperit dels Tres Molins", un espai emblemàtic i familiar per a diferents generacions de la ciutat d'Esplugues i dels municipis de l'entorn.

El projecte és un pas més en l'estratègia d'expansió de Lidl, centrada a créixer en els grans nuclis urbans de Catalunya, comunitat en la qual compta amb més de 90 establiments i 2.700 treballadors.

Més informació
Lidl situarà a Catalunya el seu centre logístic més gran d'Europa
Lidl només comprarà llet espanyola per a la seva marca
Lidl invertirà 90 MEUR a Catalunya aquest 2016
Avui et destaquem
El més llegit