L'ERO a Lleida.net afectarà 17 persones

Amb aquesta mesura, l'empresa assolirà un estalvi d'1,3 milions d'euros

L'ERO afecta el personal de les oficines de Lleida i Madrid | Lleida.net L'ERO afecta el personal de les oficines de Lleida i Madrid | Lleida.net

Lleida.net ha tancat, “de forma satisfactòria”, un acord amb el comitè d’empresa per rebaixar de 29 a 17 el nombre de treballadors i treballadores afectats per un Expedient de Regulació d’Ocupació. Aquestes persones estan repartides per les oficines que la firma tecnològica té a Lleida i Madrid. Amb la retallada de personal i els ajustos d’algunes despeses operatives, Lleida.net preveu assolir un estalvi d’1,3 milions d’euros. Durant els primers nou mesos de l’any, la companyia liderada per Sisco Sapena ha registrat un descens d’un 20% de les vendes. 

Més enllà de l’ERO, Lleida.net també ha impulsat altres accions com la reducció de personal i oficines a Colòmbia i Perú. A finals d’agost, l'Oficina Europea de Patents (OEP) va atorgar una patent a Lleida.net pel mètode per certificar el contingut d'operacions de blockchain. La patent té una validesa de 20 anys i la companyia preveu generar "durant la seva vida útil uns ingressos addicionals" de 30 milions d'euros al segment de Software as a Service (SaaS).

Segons l'empresa, el mètode ofereix una forma de registrar "de manera immutable les dades de missatgeria en un llibre més gran de blockchain" amb fins de traçabilitat i confiança. El CEO de Lleida.net, Sisco Sapena valora que el mètode utilitza "la seguretat i la descentralització de la tecnologia blockchain" per generar confiança en el sector econòmic. Amb aquesta concessió, ja són 302 “el nombre de patents a escala mundial” que ha rebut l'empresa sobre els seus mètodes de certificació i notificació.

Més informació
Lleida.net anuncia una retallada de personal i el tancament de filials
Lleida.net incrementa un 33,3% els contractes
Lleida.net aconsegueix la patent europea per certificar operacions de blockchain
Avui et destaquem
El més llegit