Lloveras constitueix la junta de la FEGP

La patronal celebra la primera sessió del nou comitè executiu a Vilanova i la Geltrú

La presidenta de la FGEP, Neus Lloveras, i els membres de la seva candidatura | ACN La presidenta de la FGEP, Neus Lloveras, i els membres de la seva candidatura | ACN

La presidenta de la Federació Empresarial del Gran Penedès (FEGP), Neus Lloveras, ha constituït la junta directiva de la patronal pels propers quatre anys. Gairebé un mes després de guanyar les eleccions i imposar-se a Martí Sistané, l'expresidenta de l'Associació de Municipis per la Independència (AMI) ha convocat la junta directiva en sessió constitutiva.

Més info: Neus Lloveras, presidenta de la FEGP

El nou comitè executiu inclou Santi Carda com a vicepresident primer. A finals de juliol, Carda va dimitir del seu càrrec de director adjunt de l'entitat, que llavors presidia Sistané. Va ser per discrepàncies amb la direcció, ja que va explicar que els seus motius per abandonar-la eren que no se sentia útil dins la federació ni representat amb la seva gestió i lideratge. 

Eduard Brull, Anna Cols, Sílvia Domènech, Xavier Montoliu i Xavier Montserrat també són vicepresidents del comitè executiu. Cols, a més, en serà la tresorera. El secretari de la FEGP serà Carles Ballester, i els vocals, David Andreu, Cristina Bundó, Francesc GüellMarta Vidal.

A través d'un comunicat, han explicat que per constituir la junta directiva han tingut en compte tant els sectors d’activitat i tipologies d’empreses, com els espais comarcals que conformen el Gran Penedès, amb l'objectiu que tots s'hi sentin representats. 

Més informació
Sistané i Lloveras es disputen la presidència de la FEGP
El Gran Penedès modera el seu creixement
La FGEP reactiva el grup de compra d'energia elèctrica
Avui et destaquem
El més llegit