Mercadona inverteix 4,8 milions d'euros a Barberà del Vallès

Actualment, la cadena té 250 establiments a Catalunya

Mercadona ha obert un establiment a Barberà del Vallès amb una inversió de 4,8 milions d'euros | Cedida Mercadona ha obert un establiment a Barberà del Vallès amb una inversió de 4,8 milions d'euros | Cedida

Mercadona ha inaugurat un establiment a Barberà del Vallès amb una inversió de 4,8 milions d'euros i la contractació de 49 persones. En aquest sentit, la cadena assegura que durant les obres s'ha donat feina a més de 33 proveïdors i 200 treballadors i treballadores. L'equipament té una superfície de 1.750 metres quadrats i disposa d'un disseny totalment renovat respecte al model de botiga anterior, amb nous colors i materials, tant a la façana exterior d'accés com en la distribució de les diferents seccions.

La notícia arriba poques setmanes després que Mercadona hagi anunciat la compra de 220.000 tones de cítrics, xifra que suposa un increment del 10% respecte a la campanya anterior. El grup va tancar l'exercici de l'any 2022 amb una plantilla de 14.615 persones, 250 supermercats, 187 dels quals ja tenen implantat el nou model de botiga eficient que optimitza l'acte de compra dels clients i permet reduir fins a un 40% el consum energètic.

En paral·lel, Mercadona també té tres blocs logístics als municipis d'Abrera, Sant Sadurní d'Anoia i Sant Esteve Sesrovires, i des del juny del 2019, disposa d'un magatzem dedicat exclusivament a donar servei online, situat al polígon industrial de la Zona Franca de Barcelona.

Des de l'any 2017 fins a l'actualitat, Mercadona ha destinat 124 milions d'euros per reforçar la seva presència a l'àrea de Barcelona. Des de principis d'any, Mercadona ha donat més de 10.500 tones de productes de primera necessitat. Les donacions, que equivalen a 174.200 carretons de la compra, s'han destinat a les més de 650 entitats socials d'Espanya i Portugal amb què col·labora. De fet, Mercadona ha ampliat la xarxa de col·laboradors i hi ha sumat 140 noves entitats socials de diverses zones geogràfiques tant d'Espanya com de Portugal.

Més informació
Mercadona comprarà 220.000 tones de cítrics d'origen local, un 10% més
Aposta milionària de Mercadona a les comarques de Tarragona
Amazon obre un nou centre a Barberà del Vallès amb 230 nous llocs de feina
Avui et destaquem
El més llegit