Més de 3.000 empreses a la Riera de Caldes

La col·laboració institucional ha permès donar suport a un total de 20 empreses a l'any

El programa 'VIA C' està dirigit a petites i mitjanes empreses. Cedida El programa 'VIA C' està dirigit a petites i mitjanes empreses. Cedida

L’Eix de la Riera de Caldes ha finalitzat el segon trimestre de l’any amb 3.473 empreses domiciliades. El territori duu tres trimestres consecutius amb saldos positius quant a la creació d’empreses. El creixement interanual del conjunt del territori (3,2%) està per sobre del valor català (1,6%) i també es situa per damunt del valor dels Vallesos (+2,2%). A més, juntament a aquest important nombre d’empreses, hi ha 7.036 treballadors autònoms. 

El programa VIA C, dirigit a petites i mitjanes empreses, s’ha posat en marxa de nou aquest any per donar suport a les pimes de la Riera de Caldes amb el finançament de la Diputació de Barcelona. Durant els últims anys la col·laboració institucional ha permès donar suport a un total de 20 empreses a l'any. De fet, avui dia les empreses que desitgin participar encara tenen oberta la inscripció.

El programa VIA C dóna suport a l’empresa per elaborar una estratègia empresarial i millorar la seva posició en el mercat, ja que en la situació actual és imprescindible visualitzar i analitzar la projecció futura del negoci amb anticipació. A l’edició anterior, el projecte ha comptat amb un cofinançament de la Diputació de 26.000 euros i s’han atès projectes de consultoria en gestió empresarial, assessoria financera, millora del clima laboral i màrqueting digital i captació de clients.

L’assessorament ho realitzen professionals experts en les disciplines anteriors, seleccionats pel servei tècnic Desenvolupament Local de l’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda.

Més informació
Santa Perpètua tindrà dos punts de càrrega de vehicle elèctric
La Riera de Caldes impulsa la logística 4.0
Santa Perpètua apropa les empreses a les tecnologies 4.0
Avui et destaquem
El més llegit