La Riera de Caldes impulsa la logística 4.0

La iniciativa formarà persones que vulguin reciclar-se en aquest sector i satisfer la demanda de nous perfils professionals

Cursos de formació de la iniciativa de la Riera de Caldes Cursos de formació de la iniciativa de la Riera de Caldes

Els ajuntaments de l’AMERC, coordinats per l’Ajuntament de Santa Perpètua, formaran persones en situació d’atur i en actiu que vulguin reciclar-se en el sector de la logística 4.0 per tal de satisfer la demanda d’aquests nous perfils professionals per les empreses i indústries de la zona.

La Riera de Caldes, que compta amb 32 polígons amb una elevada concentració d’empreses industrials, també ajudarà a les empreses a accelerar el seu procés de transformació a partir d’un assessorament i acompanyament en la implantació d’aquestes tecnologies.

D’altra banda, l’Ajuntament de Santa Perpètua ha ofert, dins del programa Logis Ocupació, dos cursos de formació en gestor de magatzem i operari de magatzem, així com formació de tècnic en logística i d’administratiu en logística en els darrers dos anys.

Gràcies a aquest programa, del total de 217 persones que han participat, el 58% han trobat feina en finalitzar aquesta formació. A més, el consistori oferirà un cicle formatiu de Grau Superior de Logística per aquest curs 2017-18.

Avui en dia, el 20% de l’activitat industrial de la zona és logística i el sector dóna feina a 9.700 treballadors.

Més informació
Santa Perpètua apropa les empreses a les tecnologies 4.0
La Riera de Caldes impulsa les empreses cap a la indústria 4.0
Santa Perpètua busca ‘reemprenedors’
Avui et destaquem
El més llegit