La mítica discoteca Big Ben de Golmés reobrirà a finals de 2024

Els nous propietaris tornaran a posar en marxa el complex per fases i començaran pel restaurant

La discoteca Big Ben a Golmés | ACN La discoteca Big Ben a Golmés | ACN

La mítica discoteca Big Ben de Golmés (Pla d’Urgell) tornarà a obrir a finals de 2024. Així ho han anunciat els nous propietaris, la firma Búnker, que ja disposen de diferents establiments de restauració i oci a la zona. El complex, amb capacitat per a 5.000 persones, es tornarà a posar en marxa per fases i durant el primer semestre de l’any que obriran la cafeteria i el restaurant. Al maig està previst obrir les carpes exteriors, on aquest dimarts ja s’hi feien feines de neteja de vegetació. Big ben va ser una discoteca referent a Ponent i Catalunya però els canvis de tendències en l’oci nocturn i la falta de clients van motivar el seu tancament al juliol de 2015. Ara obrirà unes 15 sessions a l’any on es vol mantenir la seva “essència”.

La representant del restaurant Búnker, Romina Andrioli, ha explicat que l'operació de compra de la discoteca Big Ben va començar al 2019 i que s'ha allargat durant tots aquest anys per diversos entrebancs burocràtics. Finalment, ha remarcat que han aconseguit fer-se amb la "joia de la corona" de la zona i ara esperen recuperar l'esperit que durant tants anys la va situar com un referent de l'oci nocturn. Tot i que Andrioli no ha precisat l'import final que han pagat pel complex ni tampoc la quantitat de diners que preveuen destinar-hi, la instal·lació estava a la venda per 1,3 milions d'euros.

Big Ben va ser una discoteca referent a Ponent i Catalunya però els canvis de tendències en l’oci nocturn i la falta de clients van motivar el seu tancament al juliol de 2015

La discoteca obrirà al llarg d'una quinzena de sessions a l'any, per dates assenyalades com poden ser les festes de Nadal, carnaval o la Castanyada. En aquest sentit s'hi faran festes temàtiques per a diferents generacions i la previsió és tornar-hi a programar actuacions de reconeguts artistes d'àmbit internacional. També es volen recuperar elements que van ser molt recordats com la famosa làmpada de la pista central que tenia moviments. Tot plegat acompanyat de tecnologia digital.

Més informació
La Cova d’en Xoroi, una discoteca de llegenda
L'oci nocturn i la restauració exploten: "Sempre rebem els mateixos"
Cop "letal" a l'oci nocturn
Avui et destaquem
El més llegit