Miura Partners adquireix el 25% de GasN2

La firma amb seu a Sentmenat crea equips de generació de gas i fred industrial

Imatge de les instal·lacions de GasN2 | Cedida Imatge de les instal·lacions de GasN2 | Cedida

Miura Partners ha tancat l’adquisició del 25% del capital de GasN2, una empresa amb seu a Sentmenat (Vallès Occidental) que crea equips de generació de gas i fred industrial. Fundada l’any 2009, principalment, GasN2 comercialitza els seus productes pel mercat alimentari, farmacèutic i hospitalari. “Hem estat buscant un soci inversor per impulsar el creixement de l’empresa, però a la vegada mantenint l’aposta per la innovació en tecnologies sostenibles”, descriu Oriol Martínez-Huguet, fundador i CEO de GasN2. 

Per la seva part, Gustavo Barroeta, directiu de la gestora de fons, veu la firma vallesana “com la tipologia d’empresa que ens il·lusiona donar suport des dels nostres fons”. Aquest moviment és la tercera inversió d’un fons de 150 milions d’euros, activat l’any 2022, amb el qual Miura Partners vol aterrar a pimes d’alt creixement. 

GasN2 preveu acabar el 2023 amb una facturació de deu milions d’euros. L’empresa també gaudeix d’una posició destacada dins de l’àmbit del manteniment dels equips, amb 400 projectes repartits entre Espanya, Itàlia i França. Per completar l’operació, Miura Partners ha comptat amb l’assessorament de KPMG, Roland Berger i CMS Albiñana & Suárez de Lezo, mentre que GasN2 ha rebut el suport d’AVQ Legal i Atlantis SC. Actualment, Miura gestiona 1,2 bilions d’euros en actius. 

Més informació
Mercadona reforça la seva presència al Vallès Occidental
Les dones del Vallès Occidental cobren un 25% menys que els homes
La plantilla de Kostal a Sentmenat farà vaga del 5 al 8 de setembre
Avui et destaquem
El més llegit