Nou centre d'alt rendiment per emprenedors al 22@

Oryon Universal estrena un nou centre per incubar idees d'alta escalabilitat per startups amb el suport de mitjanes i grans corporacions

22@ Poblenou 22@ Poblenou

La companyia Oryon Universal ha anunciat que estrena un centre d'alt rendiment ubicat al districte de 22@ de Barcelona per a emprenedors. L'empresa, que disposa d'una gamma de serveis per a startups, corporacions i inversors, aposta per impulsar la innovació a través de la incubació d'idees d'alta escalabilitat i acceleració. A partir d'una metodologia pròpia amb experts d'àmplia trajectòria professional, Oryon Universal ofereix desenvolupament tecnològic per a startups, assessorament legal, desenvolupament de negoci, coaching per a emprenedors i un fons d'inversió propi.

Un edifici de quatre plantes i 2.000 m2 permetrà que els emprenedors accedeixin a un ecosistema 360 per impulsar de la millor forma possible el seu projecte, sense que la falta de finançament sigui un obstacle per al creixement. Segons Victor Giné, CEO d'Oryon Universal, conceptes com la humanització i la professionalització del món emprenedor, juntament amb el techequity, formen part de l'ADN de la companyia, ja que "l'emprenedor ens dóna un percentatge de la seva empresa, a canvi que l'ajudem amb la tecnologia i la programació, d'aquesta manera eviten una despesa inicial que pot provocar l'estancament o desaparició del projecte".

Actualment l'entitat disposa de 450 startups que formen part del seu ecosistema i es troben en fase d'estudi, exceptuant el sector biotecnològic. Durant el mes de gener Oryon va invertir 1 milió d'euros en 5 startups accelerades, entre les quals destaquen V·Tools i KBox SalesTools. La primera es basa en solucions pedagògiques per prevenir l'assetjament escolar i la desigualtat de gènere a través de la realitat virtual. Quant a la segona es tracta d'un software d'intel·ligència artificial i machine learning aplicat a vendes i màrqueting, que classifica i prediu el que passarà amb un client.

Més informació
Suspensió temporal de llicències de construcció al 22@
Impact Hub obrirà un 'coworking' al 22@
Adevinta obre al 22@ la seva seu internacional
Avui et destaquem
El més llegit