Nou programa per reindustrialitzar el Garraf

La iniciativa, anomenada Garraf Vital, pretén recuperar l’activitat transformadora a partir de la indústria ja existent

Presentació del Garraf Vital | Cedida Presentació del Garraf Vital | Cedida

Una quarantena de directius i representants d'entitats professionals i empresarials s'han aplegat a l’espai Crea&Co de l'edifici Neàpolis, a Vilanova i la Geltrú, per conèixer els detalls del programa Garraf Vital, un seguit d'actuacions que tenen com a objectiu recuperar l’activitat transformadora a partir de la indústria ja existent, l’establiment de noves factories i l’atracció d’iniciatives i inversions.

L’objectiu del programa és atraure activitat empresarial de nova implantació, propiciar la retentivitat, afavorir la competitivitat, promoure la interrelació i fomentar el coneixement del teixit empresarial de l'entorn. Aquesta estratègia de reindustrialització del Garraf concentrarà bona part de les actuacions en el sector tecnològic. Per aconseguir-ho es promouran aquelles iniciatives empresarials orientades a la transformació de la propietat industrial en productes o serveis.

A més, l'Agència NODE Garraf posarà en marxa el gabinet Garraf Indústria, que assumirà la gestió d’esforços i recursos per a l’atracció d'empreses, la captació d'inversions, el foment d’una xarxa empresarial i la posada al mercat del sòl i sostre industrial.

Més informació
Neix Fred-Hub, clúster que digitalitzarà la indústria del fred al Garraf
Plena ocupació a les comarques gironines, centrals i el Garraf
Les economies del Penedès-Garraf, prop d'una recuperació amb amenaces
Avui et destaquem
El més llegit