Pastry Factory aixeca una nova fàbrica a Sant Quirze

L'empresa pastissera invertirà 2,5 milions d'euros en la planta per disparar la facturació un 93%

Àngel Bergadà i Francesc Bescompte de Pastry Factory Àngel Bergadà i Francesc Bescompte de Pastry Factory

L'empresa pastissera Pastry Factory invertirà 2,5 milions en la construcció d'una nova fàbrica de 4.500 metres quadrats a Sant Quirze del Vallès. La firma, especialitzada en pastisseria artesanal congelada, preveu créixer un 93% més aquest any fins a aconseguir els 2 milions d'euros de facturació, segons ha informat en un comunicat.

La nova nau, que li permetrà optimitzar el procés de producció, inclourà maquinària especialitzada valorada en 800.000 euros i disposarà d'una sèrie d'espais innovadors capaços de controlar la temperatura i la humitat, entre altres paràmetres.

Segons la companyia, aquests avanços la convertiran en la primera empresa de rebosteria de l'Estat que disposi d'una fàbrica amb nivell ISO8 per a l'elaboració de tots els seus productes.

Amb seu en Sant Quirze, l'empresa ha donat un salt en la marxa del negoci coincidint amb l'entrada l'any 2014 de dos nous socis, Francesc Bascompte, que ara és director general, i Àngel Bergadà, que dirigeix l'àrea de producció.

L'empresa ha tancat el darrer exercici amb una facturació d'1 milió d'euros, un 40% més que en l'any anterior. Així mateix, des de l'entrada dels nous socis, la firma ha augmentat la plantilla de treballadors, de 5 a 27.

Pastry Factory compta amb més de 90 referències de pastisseria i productes de temporada, que distribueix tant en canal tradicional com en comerços amb les seves dues marques: Pastry Factory i Fidelia, a més de comptar des de 2015 amb la marca Santa, exclusiva per Mercadona.

A més del mercat espanyol, l'empresa exporta a països europeus com Itàlia i Alemanya i preveu ampliar la seva presència a Europa i Àsia.

 

Més informació
Bricomart obrirà un centre a Terrassa i crearà 100 llocs de feina
La indústria 4.0 debat sobre el seu futur a Sant Quirze
Touchland i Zobele llancen un higienitzador de mans intel·ligent
Avui et destaquem
El més llegit