La Cambra de Terrassa fixa les funcions de la institució

També s’han fixat les representacions en les diferents entitats i organismes i es comuniquen les missions de cada un dels membres del comitè executiu

La reunió del ple de la Cambra de Terrassa | Cedida La reunió del ple de la Cambra de Terrassa | Cedida

La Cambra de Comerç de Terrassa ja ha fixat les seves funcions, segons informen en un comunicat. El nou ple, format per 45 empresaris representants del teixit empresarial de la demarcació, ha fixat les responsabilitats representatives que definiran el període dels propers quatre anys que conformen el mandat del nou ple de la Cambra.

Més info: Entre la "bonança econòmica" de Torra i l“estabilitat política” de Talamàs

El president de la institució, Ramon Talamàs, al marge de la coordinació i seguiment general del global de les funcions dels membres del ple, es farà càrrec dels aspectes relacionats amb la comunicació, societat, territori i el seguiment de les activitats i relació amb la resta de cambres catalanes.

Per la seva banda, Santiago Sabatés, vicepresident primer de la Cambra, esdevindrà responsable de l’àrea d’indústria, com a autèntic motor per la nostra demarcació i, del foment i seguiment de les inversions estrangeres, mentre que Ignasi Navarro, vicepresident segon de la institució, s’ocuparà del seguiment i relació amb les diferents administracions públiques del territori alhora que tindrà la responsabilitat del seguiment, estudi i gestió de les propostes envers temàtiques relatives a temes d’energia.

Mentrestant, Natàlia Cuguerò, vicepresidenta tercera, serà la responsable de les relacions i col·laboracions amb el món Universitari i els aspectes relacionats amb els objectius de desenvolupament sostenible (ODS) de les Nacions Unides per al 2030. La Cambra entén que aquests objectius marquen unes necessàries pautes d'actuació en diferents àmbits socials i mediambientals i quina implantació comprometrà a impulsar en totes aquelles empreses i autònoms de la demarcació. En la reunió també s’ha acordat nomenar Sun Rius, membre del ple, delegada de la Cambra a Castellbisbal, Rubí i Sant Cugat del Vallès.

Més informació
Quatre infraestructures viàries pendents que frenen el creixement del Vallès
El tren digital del futur que s'imagina FGC
Ramón Talamàs, nou president de la Cambra de Comerç de Terrassa
Avui et destaquem
El més llegit