Ramón Talamàs, nou president de la Cambra de Comerç de Terrassa

L'empresari relleva en el càrrec a Marià Galí després de gairebé 13 anys al capdavant de l'entitat

La Cambra de Terrassa escull el seu nou president La Cambra de Terrassa escull el seu nou president

L'empresari Ramón Talamàs ha estat triat nou president de la Cambra de Comerç, Serveis i Indústria de Terrassa, on relleva en el càrrec a Marià Galí, que deixa l'entitat després de gairebé 13 anys.

Talamàs, propietari de Xaval Museums, va ser directiu de Cirsa i ha ocupat càrrecs directius en l'empresa de congelats La Sirena o Figueras International Seating.

El candidat, que comptava amb el suport de la patronal vallesana Cecot, presidirà el nou comitè executiu d'aquest ens cameral, que estarà format també per tres vicepresidents (Santiago Sabatés, Juan Ignacio Navarro i Natàlia Cugueró), un tresorer (Emili Pablos) i set vocals (Emilià Lázaro, Fanny Novell, Pere Rodríguez, Jordi Rodríguez, Jordi Roset, Miquel Serracanta i Albert Ventura).

Per la seva banda, el nou ple de la Càmera de Terrassa queda format per 45 representants dels diferents sectors de l'activitat econòmica de la demarcació de Terrassa, distribuïts d'acord amb el pes de cadascun d'aquests sectors a l'àrea d'influència de la institució.

La demarcació de la Cambra de Terrassa la integren dotze municipis: Castellbisbal, Gallifa, Matadepera, Olesa de Montserrat, Rellinars, Rubí, Sant Cugat del Vallès, Sant Llorenç Savall, Terrassa, Ullastrell, Vacarisses i Viladecavalls.

Més informació
El brindis de Valls: "La Cambra no ha estat mai sotmesa a Madrid, la Generalitat o l'Ajuntament"
Scytl defensa haver seguit la normativa del vot electrònic a la Cambra
El fantasma de la impugnació a la Cambra: Episodi II
Avui et destaquem
El més llegit