Port Aventura incorpora una nova atracció amb una inversió de 25 MEUR

El nou espai estarà vinculat a una pel·lícula de videojocs

Port Aventura inaugurarà, durant el mes de juliol, una nova atracció amb una inversió de 25 milions d’euros. L’espai, amb uns 700 metres de recorregut i una alçada de 12 metres, està estretament vinculat a una pel·lícula de videojocs. “Parlem d’una muntanya russa amb tecnologia puntera”, apunta David García, director general del parc. 

Els comptes del 2021 van registrar uns beneficis de 8,8 milions i 3,4 milions de visitants. Aquestes xifres tenen en compte l’activitat dels parcs i tot el negoci d’hotels vinculats al grup Port Aventura World. Actualment, els principals accionistes del parc temàtic són els fons Investindustrial i KKR. Pel que fa al públic internacional, l'àmbit majoritari és el visitant procedent del Regne Unit i França (60%).

Durant l’any 2020, a partir de l’esclat de la pandèmia, Port Aventura només va estar operatiu uns 100 dies, fet que va comportar una caiguda del 84% dels ingressos. Els números es van començar a recuperar l’any passat amb una facturació consolidada de 165,3 milions d’euros. En temporada alta, el parc mobilitza una plantilla de 2.000 treballadors.

Més informació
Port Aventura amplia l'hotel Colorado Creek amb 16 milions
Port Aventura reobre portes amb previsions optimistes
Port Aventura, 25 anys d'un Dragon Kahn de Disney
Avui et destaquem
El més llegit