L'Eix Riera de Caldes treballa per fomentar l'intercanvi empresarial de proximitat

La jornada va permetre a les empreses assistents establir contactes per a possibles sinergies i noves relacions professionals i comercials

Riera de Caldes treballa per l'intercanvi empresarial Riera de Caldes treballa per l'intercanvi empresarial

L'Amerc va organitzar el passat 20 de juny una trobada al Centre de Serveis a l’Empresa i l’Emprenedoria Can Gavarra (Polinyà) amb l'objectiu fomentar el Portal KM0 per potenciar l’intercanvi empresarial de proximitat. Amb la participació de 31 companyies del territori, el perfil de les empreses participants va ser molt divers, però principalment varen ser industrials, de serveis avançats i transport i logística.

Més info: Es consolida el servei Reempresa a la Riera de Caldes

La jornada va permetre a les empreses assistents establir contactes per a possibles sinergies i noves relacions professionals i comercials.

Les empreses presents a les taules havien de presentar breument els serveis/productes que oferien i descriure possibles necessitats. Un cop finalitzades les presentacions, va haver un breu temps de conversa oberta, per posteriorment passar a la següent taula assignada prèviament a cada empresa. D’aquesta manera, totes les empreses assistents van poder interaccionar entre elles.

Cada cop més adherits al portal online d'Amerc

D'ençà que Riera de Caldes (Amerc) fes pública la plataforma portal.rieradecaldes.com ara fa un any, prop d’un 10% de les empreses del territori ja s’han adherit a la plataforma, i han començat a generar-se els primers contactes comercials.

 

Més informació
Es tornen a obrir les inscripcions pel VIA-C de la Riera de Caldes
Més de 3.000 empreses a la Riera de Caldes
La Riera de Caldes impulsa projectes de fabricació digital
Avui et destaquem
El més llegit