Es tornen a obrir les inscripcions pel VIA-C de la Riera de Caldes

Fins a 103 empreses ja han rebut el suport de la iniciativa, que va començar la seva activitat l'any 2014

Les bones condicions del territori de l'Eix de la Riera de Caldes permet la creació de noves empreses Les bones condicions del territori de l'Eix de la Riera de Caldes permet la creació de noves empreses

El Via-C de la Riera de Caldes ha tornat a obrir les inscripcions per a noves empreses que vulguin participar en el programa. Fins al mes d’octubre es poden formular les peticions de participació a través del Servei de Desenvolupament Local de l’Ajuntament de Santa de Santa Perpètua de Mogoda, ha informat l'organització en un comunicat.

Més info: El programa d'assessorament de la Riera de Caldes acompanya 85 empreses

Un total de 103 companyies ubicades als municipis de La Llagosta, Palau-solità i Plegamans, Polinyà, Santa Perpètua de la Mogoda i Sentmenat ja han rebut l'assessorament del programa VIA-C, una iniciativa de suport a l'empresa que ha encetat l'Associació de Municipis de l'eix de la Riera de Caldes i que compta amb el suport econòmic de la Diputació de Barcelona. Des del 2014, les empreses han rebut assessorament en màrqueting, gestió de costos, gestió d'equips, management i reflexió estratègica. 

Via-C té la particularitat de comptar amb un equip multidisciplinari de consultors i consultores experts en diferents àmbits: recursos humans, costos, finances, estratègia, logística i economia circular. Segons l'organització, "aquest enfocament permet proporcionar recursos d’assessorament als equips directius de pimes i micropimes del territori". A partir d’una primera entrevista inicial de diagnosi, un consultor especialista acompanya les empreses en la identificació del aspectes o àmbits més problemàtics, en la definició de l’estratègia adequada per iniciar un procés de canvi, en l’establiment d’accions i línies d’actuació que permetin incrementar la competitivitat de la companyia.

Més informació
25 empreses milloren la seva competitivitat en el projecte VIA-C
Més de 3.000 empreses a la Riera de Caldes
Avui et destaquem
El més llegit