Proquimia Cosmetics factura cinc milions d'euros el 2018

L'empresa amb seu a Ripollet incrementa el volum de negoci un 5% respecte d'un any abans

El director general de Proquimia Cosmetics, Joan Serra El director general de Proquimia Cosmetics, Joan Serra

L'empresa Proquimia Cosmetics, amb seu a Ripollet (Barcelona), va tancar el 2018 amb una facturació de cinc milions d'euros, la qual cosa suposa un 5% més en relació amb l'exercici anterior.

Per a aquest 2019, la companyia dedicada a la fabricació, formulació, producció i envasat de productes cosmètics i de perfumeria per a tercers preveu augmentar la seva producció amb destinació a França, ha informat aquest dimecres en un comunicat.

El 2018 la companyia va ampliar les seves instal·lacions amb una nova nau industrial d'emmagatzematge de productes, i ara compta amb una superfície global de més de 5.000 metres quadrats.

El director general, Joan Serra, ha explicat que es van veure obligats a incrementar la superfície de l'empresa a causa de l'augment de la seva activitat i que tenia com a objectiu donar resposta a les noves necessitats de la companyia.

Proquimia Cosmetics compta amb una plantilla de 42 persones i produeix més de nou milions d'unitats anuals de cosmètics per al tractament i la higiene facial i corporal, desodorants, productes capil·lars, productes zoosanitaris i del sector de la perfumeria.

Més informació
Proquimia Cosmetics eleva les vendes fins a 4,5 milions d'euros
Proquimia Cosmetics inverteix un milió d'euros en la seva planta de Ripollet
Proquimia Cosmetics factura 4,5 milions d'euros el 2016
Avui et destaquem
El més llegit