El recinte de Montjuïc es transformarà en un espai modern

El projecte contempla la creació d'una zona per a generar activitat econòmica permanent en diferents sectors

La façana del recinte de Fira de Barcelona a Montjuïc | iStock La façana del recinte de Fira de Barcelona a Montjuïc | iStock

La transformació urbanística de l'espai de Montjuïc, que combina l'activitat firal amb altres usos ciutadans, preveu modernitzar les instal·lacions de Fira de Barcelona amb l'objectiu de convertir-les en un referent internacional firal i urbà, que li permetran no sols mantenir l’espai expositiu per el desenvolupament de la seva activitat, sinó reforçar-la. El projecte contempla també la creació d'una zona per a generar activitat econòmica permanent en diferents sectors relacionats amb els esdeveniments. 

D’aquesta manera, l’espai situat al Palau del Vestit estarà destinat a crear activitat econòmica induïda els 365 dies de l’any impulsant l'emprenedoria, la innovació i la transferència de coneixement en sectors relacionats amb els principals salons de la institució per donar més oportunitats a les empreses, els sectors econòmics i a la ciutadania. 

L'Ajuntament i Fira de Barcelona continuen treballant per a desenvolupar i fer realitat el projecte que compatibilitzarà les obres amb l’activitat firal i es preveu pugui finalitzar en el marc de la celebració del centenari de l'Exposició Internacional de 1929. En aquest sentit, estarà orientat tant a esdeveniments d'una dimensió petita o mitjana com a uns altres d'àmbit congressual que busquen un espai emblemàtic, complementant d'aquesta manera al recinte de Gran Via.

Més informació
Fira de Barcelona acull més de 100 esdeveniments fins a finals d'any
Fira de Barcelona acull el principal congrés de cardiologia del món
Fira Barcelona gestiona dos recintes firals de la Xina
Avui et destaquem
El més llegit