Renfe reobre la renovada estació de Sabadell Centre

L'operador ferroviari inverteix 2,5 milions d'euros en l'accessibilitat i millora de la parada

L'estació de Sabadell Centre L'estació de Sabadell Centre

L'estació de Rodalies Sabadell Centre tornarà a estar operativa aquest dilluns 19 de març. Aixi, Renfe recupera el servei habitual de trens a l’estació de Sabadell Centre, un cop ha finalitzat la segona fase de les actuacions previstes. La instal·lació dels nous ascensors permet que l’estació de Sabadell Centre esdevingui totalment accessible. 

El servei de l'R4 i l'R12 recuperaran el seu recorregut habitual, ja que durant les obres de remodelació els trens no es detenien en l'estació. A més, els trens semidirectes que durant el període d’afectació s’han aturat a Sabadell Sud a partir de dilluns recuperen la seva parada habitual a Sabadell Centre.

sabadell centre

Noves escales mecàniques del vestíbul al carrer

Renfe ha invertit 2,5 milions d'euros per transformar l'estació en accessible i modernitzar-la amb la instal·lació de dos ascensors en les andanes i a la via pública, escales mecàniques cap al carrer i una nova en l'andana, així com la prolongació i recreixement de les mateixes i la millora de l'enllumenat, entre altres actuacions. L'empresa també ha instal·lat cinc maquines autovenda.

El passat 23 de juliol Sabadell Centre va tancar i durant aquest temps s'ha implantat un servei alternatiu d'autobusos que ha fet d'enllaç amb Sabadell Sud i Sabadell Nord, les altres dues estacions de Renfe a la ciutat.

Més informació
El vandalisme a Renfe costa als catalans més de 10 milions d'euros a l'any
Renfe Mercaderies estrena connexió entre Barcelona i Lió
Renfe inicia les obres de millora de l'estació de Sabadell Centre
Avui et destaquem
El més llegit