CA | ES

Scopely triplica la seva plantilla a Barcelona amb una nova oficina

La companyia nord-americana de jocs de mòbil estrena un espai de més de 2.400 metres quadrats a Sarrià

La recepció de les noves oficines d'Scopely a Sarrià | Cedida La recepció de les noves oficines d'Scopely a Sarrià | Cedida

Scopely ha estrenat una nova oficina d'última generació a Barcelona amb l'objectiu de "posar de manifest el seu compromís amb la ciutat". Segons informen en un comunicat, la companyia nord-americana de jocs de mòbil, que va establir la seva primera oficina internacional a Barcelona a finals de l’any 2017, ha obert aquest 23 d'octubre les noves instal·lacions a Sarrià-Sant Gervasi, en un espai de més de 2.400 metres quadrats gràcies al qual podrà triplicar la seva plantilla i continuar creixent.

Més info: L’americana Scopely triplicarà la seva presència a Barcelona

L'empresa té per objectiu ampliar l'altra oficina de la plaça Catalunya a Barcelona fins els 3.000 metres quadrats, ara n'ocupa 650 metres quadrats i dóna feina a més de 100 empleats. Quan Scopely va obrir aquesta oficina, només comptava amb 10 treballadors.

A més, la companyia té previst ampliar el seu equip a Barcelona en diverses especialitats com, per exemple, en enginyeria, disseny de jocs, anàlisi de dades, serveis creatius i atenció al client, entre d'altres. El co-director general de l'empresa, Javier Ferreira, sosté que "aquest nou espai ens permetrà alinear la nostra presència física amb la nostra cartera de clients", motiu pel qual, afegeix, "hem intentat dissenyar un espai que proporcioni als nostres equips les eines per treballar tant de forma col·laborativa com creativa".

Més informació
L'americana Scopely duplicarà els treballadors de la seu de Barcelona
L'empresa de videojocs Scopely s'instal·la a Barcelona
Avui et destaquem
El més llegit