Tarragona, seu dels ports de la Mediterrània el 2023

La infraestructura portuària de la ciutat acollirà la trobada de l'Associació de Ports de la Mediterrània (Medcruise) del pròxim curs

Participants de la trobada Medcruise a S'Agaró (Girona) | EP Participants de la trobada Medcruise a S'Agaró (Girona) | EP

El Port de Tarragona serà la seu de l'edició del 2023 de Medcruise, la trobada de l'Associació de Ports de la Mediterrània. Després d'una accelerada recuperació posterior a les dificultats provocades per la pandèmia i la crisi de cadenes de subministraments, la infraestructura catalana acollirà la principal reunió dels seus homònims al continent, segons ha explicat l'organisme en un comunicat.

La de 2023 serà la segona edició consecutiva de Medcruise que se celebra a Catalunya. El Port de Tarragona, de fet, està participant durant aquesta setmana a l'esdeveniment, que té com a amfitrions els ports de Palamós i Roses, a Girona, i que s'està celebrant fins al pròxim dijous a la també gironina localitat de S'Agaró. Segons la nota emesa pel Port de Tarragona, Medcruise és "un dels esdeveniments més importants a la indústria europea de creuers".

A les jornades participen navilieres de tot el continent, així com fins a 100 ports mediterranis amb trànsit dedicat a l'oci amb aquest tipus de vaixells. El Port aprofitarà la trobada per "potenciar la costa daurada com a destí turístic", a més de "presentar les seves instal·lacions", com el nou moll de Balears inaugurat a l'octubre. El Port s'afegeix a aquesta trobada en procés de recuperació de la xifra rècord de creueristes assolida durant l'any 2019, quan van passar per la infraestructura fins a 128.000 turistes.

Més informació
Comença la segona fase de la terminal de Guadalajara del Port de Tarragona
El Port de Tarragona adjudica la nova terminal de creuers
El tràfic al Port de Tarragona creix un 20%
Avui et destaquem
El més llegit