TSB obre centres a València i Madrid

L’empresa sabadellenca de logística, transport i paqueteria factura 150 milions d’euros

Una de les plantes logístiques de TSB Una de les plantes logístiques de TSB

L’empresa sabadellenca de logística, transport i paqueteria industrial TSB ha facturat aquest any passat un total de 150 milions d’euros, elevant així un 8% la xifra de negoci de l’exercici anterior. Així mateix, la companyia ha explicat a l’agència EFE que preveu reforçar la seva presència a l’Estat espanyol amb l'obertura de dos nous centres a València i Madrid, en els que invertirà 20 milions d’euros.

TSB, que aquest any celebra el seu cinquanta aniversari, ha experimentat un creixement sostingut des de 2010, després que el 2008 veiés com la seva activitat queia més d'un 30% com a conseqüència de la crisi.

Des d'aleshores, la companyia ha apostat per enfortir la seva presència a la península amb l'ampliació o posada en marxa de nous magatzems a ciutats com Sevilla, Saragossa, Tarragona o Màlaga.

L'empresa preveu destinar en el període 2015-2018 un total de 25 milions d'euros a l'ampliació de la seva xarxa, una inversió que inclou la inauguració, l'any passat, de les instal·lacions de Castellbisbal, així com la pròxima construcció de dos nous centres a València i Madrid.

TSB, que té la seva seu central a Barberà del Vallès, opera des de fa uns mesos un magatzem de 20.000 metres quadrats i 93 molls de càrrega a Castellbisbal, una zona estratègica des del punt de vista del transport, situada entre el Vallès Occidental i el Baix Llobregat, amb bons accessos a les principals vies de comunicació de Catalunya i al port i l'aeroport. Després de l'entrada en funcionament d'aquestes instal·lacions, la seu de Barberà, de 13.500 metres quadrats, ha passat a operar exclusivament com centre logístic, és a dir, com magatzem de productes de tercers.

TSB, que compta actualment amb 52 delegacions a Espanya i Portugal, ha adquirit també uns terrenys de 52.000 metres quadrats a San Fernando de Henares en els que ha començat a construir una nova plataforma, que se sumarà a la que ja posseeix al municipi pròxim de Camarma d'Esteruelas, de 14.000 metres quadrats. Està previst que aquest nou centre, en el que TSB invertirà uns 15 milions d'euros, entri en funcionament el 2018.

Així mateix, la companyia ha comprat un solar a Riba-roja de Túria, al País Valencià, per aixecar unes noves instal·lacions de 10.000 metres quadrats que estaran operatives el 2019 i que suposaran una inversió d'altres 5 milions. Totes aquestes operacions han de permetre a TSB complir amb els seus objectius de creixement, que s'estimen en un 10 % per a aquest any i un percentatge similar el 2018.

Fundada a Sabadell el 1967, TSB compta amb una plantilla de més de mil persones i una flota de 950 vehicles, 220 d'ells de gran tonatge. La companyia, que realitza prop de 3 milions d'expedicions a l'any i mou 8 milions de paquets, centra el 90% de la seva activitat en el transport ibèric, mentre que un 7% és internacional i el 3% de la resta del negoci correspon a l'àrea logística.

Més informació
Aliança de municipis de la conca del Ripoll i la Riera de Caldes
Mars Espanya elevarà la facturació un 6%
Veto als cotxes més contaminants a partir del 2019
Avui et destaquem
El més llegit