CA | ES

VMware invertirà 89 milions d'euros en cinc anys en una seu al 22@

La companyia californiana preveu contractar 120 treballadors abans que acabi l'any per obrir les seves portes a principis del 2020

WMWare contractarà 250 persones en cinc anys | Territori WMWare contractarà 250 persones en cinc anys | Territori

VMware invertirà 89,6 milions d'euros en els propers cinc anys en la nova seu que obrirà les portes el proper any al 22@ de Barcelona. La inversió contempla tant les despeses pel lloguer de l'edifici Hexagon com les despeses laborals. De fet, la companyia de Califòrnia preveu contractar 120 treballadors abans de finals d'any per aquesta seu, que podrà acollir fins a 250 empleats. Està previst que el centre obri les seves portes a principis del 2020.

Més info: L'americana VMware crearà 250 llocs de feina a Barcelona

La companyia compta amb 24.000 empleats arreu del món i la seu de Barcelona se situa entre les deu més importants de la companyia. Entre el seus clients hi ha empreses com Telefonica i CaixaBank, han situat fonts de la companyia.

La directora general a Espanya i Portugal, Maria José Talavera, ha indicat que es va escollir Barcelona després d'un "llarg procés de selecció" perquè és "la ciutat més apropiada per portar talent jove digital". Ha destacat especialment que al 22@ hi ha un "ecosistema de companyies telefòniques" que els facilita l'atracció de talent.

Per la seva banda, el conseller de Polítiques Digitals, Jordi Puigneró, ha destacat la importància que empreses com aquesta s'instal·lin a Barcelona perquè contribueixen a que Catalunya sigui un referent en la nova economia digital. "Esperem que alguns altres no ho vulguin frenar", ha dit en relació al decret de seguretat digital anunciat pel Govern espanyol. Puigneró ha insistit que el camí passa per l'arribada d'empreses com VMware i ha destacat que el sector tecnològic és "determinant" per a l'ocupació a Catalunya.

Més informació
Bandai ja treballa des de la Torre Mapfre de Barcelona
Scopely triplica la seva plantilla a Barcelona amb una nova oficina
Land Motors inverteix 1 milió d’euros per consolidar-se a Barcelona
Avui et destaquem
El més llegit