Rosa Esteva obre delegació del seu Mordisco a La Roca Village

El mític restaurant del desaparegut Omm es reubica al complex de botigues de luxe amb una inversió d'1,2 milions d'euros

Rosa Maria Esteva porta el seu Mordisco a la Roca Village Rosa Maria Esteva porta el seu Mordisco a la Roca Village

"L'Omm no podia morir amb el seu tancament, per això he volgut portar un tros d'allò que va significar". Així resumeix Rosa Maria Esteva el seu nou projecte, Atmosferes Mordisco a la Roca Village, un restaurant fora del vaixell insígnia que retroba la millor gastronomia del desaparegut Hotel Omm. Amb una inversió d'1,2 milions d'euros, l'empresària recupera l'esperit de l'antic restaurant ara a l'outlet de luxe situat a Santa Agnès de Malanyanes.

Obert a finals dels anys 80, Mordisco era un punt de trobada per prendre copes, menjar, sopar o fer noves amistats en un ambient despreocupat i modern que incitava a relacionar-se amb el veí, a la conversa fàcil, al gaudi. Actualment, el restaurant té un germà al Passatge de la Concepció de Barcelona, però és amb aquesta obertura que es vol recollir aquell esperit fundacional.

De la mà de la seva creadora, el nou local "respira" el projecte que va catapultar l'empresària cap a l'èxit en el complicat món de la restauració d'hotel. "Hi ha racons que encara se sent Mordisco, que preserven l'ànima de l'Omm, com la gran barra negra de set metres".

En efecte, a l'espai –d'uns 180 metres quadrats- tot són racons on allò vell i allò nou entren en diàleg, en una mateixa decoració. Hi ha quadres del seu admirat Mariscal, taules recuperades, cadires, llums... Tot té l'encant i el caràcter de la seva particular propietària: "És un dels restaurants més bonics que conec. T'asseus a menjar sota un canyís, envoltat de plantes, enfiladisses i flors, i et sents com si estiguessis en un poble on cada cantonada té un encant especial".

En entrar, tot en ell et recorda al primer Mordisco: la barra, el gran quadre davant de la taula, la carta amb els clàssics de sempre –atenció a la truita oberta d'alls tendres i espàrrecs, a l'amanida de tomàquets variats, al carpaccio tebi de vedella i als arrossos-. També recorda a la casa mare, la petita botiga de queviures amb una selecció de productes, l'ambient familiar i un servei fantàstic i proper.

"Igual que el del centre de Barcelona, ​​aquest nou Mordisco és un restaurant-jardí amb cuina oberta a tota hora. Un lloc on et ve de gust entrar en qualsevol moment, sol o acompanyat, perquè et trobes a gust, com a casa teva", relata Esteva.

"Sempre ha estat feliç establint contacte amb la meva gent, mirant la cara del meu client i notant que se sentia bé a casa meva. Això és el que vaig aconseguir quan vaig obrir el primer Mordisco, amb coses com posar una taula ben llarga perquè la gent que dina sola se sentís acompanyada", recorda. Això era una cosa pionera en aquell moment que aquí es replica amb aquella mateixa taula, emplaçada al costat d'una de les entrades del nou local.

L'apertura permetrà millorar la nota gastronòmica de La Roca, compromesa en els últims anys amb obertures de discurs fast food. Des de les deu del matí fins a les nou del vespre (per esmorzars, mossos a migdia, dinars o sopars i en servei de menjar per emportar) podreu menjar a la barra de la sala, a la sala o la terrassa. "A Barcelona o a La Roca, saps que anar al Mordisco és sinònim de sentir-te com a casa", assegura Esteva.

Atmósferas Mordisco

Adreça: La Roca Village, Santa Agnès de Malanyanes (Barcelona)

Telèfon: 93 842 39 00

Horaris: obert cada dia de 10h a 21h

Més informació
Last Monkey, del sud-est asiàtic a Itàlia gastant el que és just
Una Barra que mira al mar
Vai Moana, el xiringuito 4.0
Avui et destaquem
El més llegit