Hoffman no decau davant les cancel·lacions d'assistents al MWC

El CEO de la GSMA recorda que en 12 setmanes "obriran les portes" de la fira

John Hoffman envia una carta als participants del MWC i no perd l'optimisme John Hoffman envia una carta als participants del MWC i no perd l'optimisme

El conseller delegat de la GSMA, John Hoffman, ha llançat un missatge d'optimisme sobre l'edició d'aquest 2021 del Mobile World Congress a Barcelona. Malgrat les recents cancel·lacions, que inclouen Google, BT, Ericsson o LG, Hoffman ha assegurat en una carta als assistents al Mobile que està "esperançat" i "emocionat" amb la fira i ha volgut recordar que, a causa de la pandèmia, es planteja un Mobile tant físic com virtual: "Reconeixem que no tothom podrà venir en persona, i no passa res perquè ampliarem l'esdeveniment físic amb un programa virtual".

Hoffman ha admès que "dir que l'últim any ha estat pertorbador és quedar-se curt" però ha apostat per mirar cap al futur. En aquest sentit, el conseller delegat de la GSMA s'ha sobreposat al degoteig de grans empreses que han decidit no participar i ha afegit que la fira no s'anularà: "En 12 setmanes obriran les portes del MWC21 a Barcelona". "Ens veiem allà!", ha insistit.

El lema de l'edició d'enguany del Mobile és Connected Impact i Hoffman considera que "és perfecte" en un any en què els participants de la fira, en molts casos, s'hauran de reunir de forma virtual. "La mobilitat i, específicament, l'Internet mòbil, ens ha permès treballar, estar en contacte amb amics i persones estimades, i seguir connectats com mai abans", ha recordat, afegint la importància que tindran el 5G, la intel·ligència artificial, el big data o l'Internet de les Coses (IoT), elements centrals del congrés d'enguany. 

Més informació
John Hoffman presentarà l’aliança del Sónar+D i el 4YFN
LG diu adéu al negoci dels mòbils i es dóna de baixa del MWC
Google també cau del MWC
La GSMA no tornarà els diners a les empreses que no participin al MWC
Avui et destaquem
El més llegit