NiceOne Barcelona supera els 120.000 visitants

El certamen d'entereteniment digital ofereix les novetats en videojocs i experiències immersives

NiceOne Barcelona NiceOne Barcelona

El NiceOne Barcelona, el saló d'entreteniment digital organitzat per Fira de Barcelona, tanca la seva darrera edició amb més de 120.000 assistents, segons han anunciat en un comunicat.

L'anteriorment denominat Barcelona Games World ha apostat per un enfocament ampli en el qual les experiències immersives, al costat de noves formes d'entreteniment com els Technosports, s'han sumat a la tradicional oferta de novetats en videojocs, competicions professionals en directe d’eSports, conferències i concursos de cosplay, entre d’altres activitats.

Més info: Els videojocs són per a tothom

Alguna de les activitats amb més èxit de públic han estat les experiències immersives que han transportat els visitants a dos escenaris de l'univers gamer: l’Ourang Medan, el vaixell fantasma escenari de el videojoc The Dark Pictures Anthology: Man of Medan, en una activitat organitzada conjuntament amb el Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya i Bandai Namco Entertainment.

Els Technosports, una disciplina que combina els eSports amb la realitat virtual i augmentada, també han estat protagonistes d'aquest primer NiceOne Barcelona han tingut una gran acollida entre els visitants. Els assistents han pogut participar en partides de Hado, un nou eSport que en el qual dos equips lluiten per la victòria llançant boles d'energia.

El director de NiceOne Barcelona, ​​Josep Antoni Llopart ha fet una valoració molt positiva d'aquesta primera edició sota el nom de NiceOne Barcelona assegurant que: "Hem aconseguit l'objectiu principal d'aquest any d'ampliar els horitzons més enllà de l'oferta de videojocs tradicional amb més continguts i formes d'oci interactiu" 

Més informació
Barcelona Games World es transforma en NiceOne Barcelona
Rècord d'assistència en el Barcelona Games World
Més de 135.000 visitants passaran pel Barcelona Games World
Avui et destaquem
El més llegit