Sobre l’ampliació del Prat: agafem els diners i ja ens barallarem després

"Hem de sumar. Primer els diners, després ja ens posarem d'acord"

L'Aeroport del Prat | Cedida L'Aeroport del Prat | Cedida

Vull fer constar que després de setmanes i mesos de discusió sobre l'ampliació de l'Aeroport del Prat, l'article més complet que he llegit ha sigut el de l'economista Enric Llarch a VIA Empresa: 'Nou respostes per a l'ampliació del Prat'.

Sí, sóc conscient que estem parlant d'interessos d'Aena, la compatibilitat de la intervenció amb les zones naturals del Delta o l'abast de la infraestructura. Però jo, com empresari, sóc partidari de primer agafar els diners i després ja discutirem com ho enfoquem. I les diferents visions partidistes, per descomptat.

Hem d'aprendre dels bascos a negociar. Primer els diners, després ja ens posarem d'acord. Hem de sumar, ja que és un autèntic benefici per a tots. Parlem de Barcelona com a hub, de la nostra internacionalització, d'inversions estrangeres... però amb un aeroport de tercera divisió?

Benvingudes siguin totes les inversions.

El Racó del Lector és una secció per compartir experiències, donar el teu feedback o fer algun suggeriment de tot allò que t’agradaria llegir o escriure. Escriu-nos a lectors@viaempresa.cat.

Més informació
Sóc empresari, anarquista i t’explicaré el motiu
"Com a català, comprar-ho tot per Amazon és una irresponsabilitat"
Si tenim un mal servei amb una aerolínia, cal reclamar sempre, fins al final
"Hem d'aprendre dels bascos, ells sí que saben negociar"
Avui et destaquem
El més llegit