Bon Preu busca 420 treballadors per aquest estiu

La Costa Brava i la Costa Daurada són les zones on el grup reforçarà més les contractacions coincidint amb l'afluència turística

Bon Preu busca treballadors per a la campanya d'estiu | Cedida Bon Preu busca treballadors per a la campanya d'estiu | Cedida

El Grup Bon Preu contractarà 420 persones per reforçar la seva plantilla entre el juny i el setembre per cobrir les necessitats de la campanya d'estiu, segons ha anunciat l'empresa en un comunicat. Les zones de la Costa Brava i la Costa Daurada són les que registraran més contractacions, coincidint amb els territoris amb més afluència turística.

Més info: Bon Preu es llança a la venda online i factura 1.347 milions d'euros

Els nous empleats treballaran en diferents torns intensius de matí, tarda o nit per tal que, segons subratllen, els treballadors "puguin gaudir de l'estiu". Els nous contractats estaran en els punts de venda realitzant les tasques d'atenció al client, resposició o venda de productes frescos o a la línia de caixes.

A banda d'aquestes contractacions, el Grup Bon Preu requerirà noves incorporacions aquest 2019 amb les obertures dels nous establiments previstos a Sant Boi de Llobregat, Sant Antoni de Vilamajor, Sant Fruitós del Bages, Barcelona, Viladecavalls, Granollers, Manlleu, Plaça Igualada, Tona i Rubí.

Actualment, Bon Preu té més de 7.400 treballadors, cosa que situa l'empresa entre les 10 amb més empleats a Catalunya. En l'últim any, Bon Preu ha creat 1.400 llocs de treball nous. A banda de l'ampliació temporal de plantilla per a l'estiu, aquest any el grup també haurà de contractar per l'obertura d'establiments de 10 nous supermercats.

Més informació
Bonpreu i Esclat donen més de 170.000 euros a causes socials
Bon Preu elimina 38 tones de plàstic el 2018
Bon Preu ja envia la compra online a casa
Avui et destaquem
El més llegit