Condis factura 773 MEUR durant el 2022

La xifra suposa un 5% menys que l'any anterior, que va ser de 817 milions d'euros

Un dels passadissos de l'ampliada plataforma | ACN Un dels passadissos de l'ampliada plataforma | ACN

La cadena de supermercats Condis va facturar 773 milions d'euros durant el 2022, un 5% menys que els 817 milions d'euros d'ingressos de l'exercici anterior. En un comunicat, la companyia ha assegurat que a Catalunya la xifra de negoci va augmentar un 3% interanual durant el 2022, al mateix temps que també va destacar la facturació del segment online, fins a assolir els 13 milions d'euros.

Condis ha "reorientat" l'estratègia comercial afegint 200 productes de marca pròpia

Condis també ha detallat que ha "reorientat" l'estratègia comercial afegint 200 productes de marca pròpia, amb l'objectiu de "minimitzar" la inflació i la tendència alcista en els costos de les matèries primeres i l'energia. Durant el 2023 el grup preveu facturar més de 800 milions d'euros.

L'any passat, la cadena va dur a terme una inversió de més de quatre milions d’euros destinada a ampliar la seva plataforma logística de Mercabarna. Va ampliar dels 3.416 metres quadrats als 5.000 metres quadrats la seva superfície destinada a productes frescos per reforçar la capacitat logística en el mercat majorista. La plataforma, que va permetre passar de 16 molls de càrrega i descàrrega a 27, porta gairebé un any en ple funcionament.

Més info: Condis inverteix 4 MEUR en l'ampliació de la seva plataforma logística a Mercabarna

Més informació
Fiatc incorpora la vicepresidenta executiva de Condis
Condis dóna 100.000 euros a les famílies vulnerables de Catalunya
Condis busca 100 treballadors a Catalunya
Avui et destaquem
El més llegit