El Corte Inglés portarà la compra a casa als sanitaris

El grup de distribució posa en marxa un sistema per donar prioritat als treballadors del sistema sanitari que comprin en els seus supermercats

Un camió reparteix les compres a domicili dels clients d'El Corte Inglés | Europa Press Un camió reparteix les compres a domicili dels clients d'El Corte Inglés | Europa Press

El Corte Inglés ha posat en marxa un servei especial dirigit als professionals de la salut que treballen en la lluita contra el coronavirus. El grup de distribució els portarà la compra a casa de manera gratuïta i els donarà prioritat als supermercats, en l'adquisició d'aliments i productes de primera necessitat. Segons ha anunciat la companyia a través d'un comunicat, "aquesta iniciativa pretén ser un reconeixement a l'extraordinària feina que realitzen els equips de la sanitat en un moment tan complicat com el que estem vivint".  

Així, ha obert una plataforma que facilitarà la compra als metges i infermers: ha habilitat un número de telèfon i una adreça de correu electrònic per fer la comanda de manera ràpida i àgil. Només s'atendrà al personal sanitari. "Conscients del cansament, l'excés de feina i l'escàs temps que tenen aquests professionals, la companyia ha volgut crear aquesta plataforma", diu el comunicat.    

Més info: Els supermercats Condis reservaran una hora a la gent gran

La gestió serà a través dels hospitals, que rebran el número de telèfon i l'adreça d'email quan ho sol·licitin per després proporcionar-los als treballadors. El grup rebrà les peticions dels centres sanitaris a través de les xarxes socials. 

El Corte Inglés manté oberts des que es va decretar l'estat d'alarma uns 300 establiments comercials. S'hi inclouen els Supercor, Hipercor i les àrees d'alimentació i gran consum de la resta d'establiments. En aquest context, l'empresa explica que ha reforçat el servei Click&Car que permet fer la compra online o per telèfon i la recollida de la comanda als aparcaments dels centres comercials. 

Més informació
Recomanacions i mesures al'hora d'anar al supermercat
El Corte Inglés amplia al diumenge el seu servei de Click&Car
Avui et destaquem
El més llegit