Delta posarà en marxa el segon vol diari entre Barcelona i Nova York

Amb aquest nou trajecte, la companyia nord-americana uneix amb 35 vols setmanals l'Estat i els EUA, dels quals 14 són entre la capital catalana i Nova York

La companyia augmenta entre un 40% i un 61% la seva oferta des del Prat | ACN La companyia augmenta entre un 40% i un 61% la seva oferta des del Prat | ACN

Delta posarà en marxa a partir d'aquest divendres un segon vol diari entre Barcelona i Nova York, coincidint amb la temporada estival d'aquest 2024. Amb aquest nou trajecte, la companyia nord-americana uneix amb 35 vols setmanals l'Estat i els Estats Units, dels quals 14 són entre la capital catalana i Nova York. El nombre total de seients en aquesta ruta durant aquest any amb l'entrada del segon vol s'eleva fins a les 220.000 aproximadament.

Delta uneix amb 35 vols setmanals l'Estat i els Estats Units

Es tracta d'un increment del 40% mentre que per al període comprès entre l'abril i octubre és d'un 61%, segons la companyia. Delta va començar a operar aquesta ruta des del Prat el 1998 i des d'aleshores ha transportat 3 milions de viatgers. El segon vol diari entre les dues ciutats s'operarà amb un Boeing 767-300 amb 216 seients i en conjunció amb els seus socis europeus Air France, KLM i Virgin Atglantic, segons explica l'aerolínia en un comunicat.

Més info: Nou vol intercontinental entre Barcelona i Dallas

Els dos vols sortiran de l'aeroport del Prat a les 10.30 hores i a les 14.10 hores i des de l'aeroport JFK de Nova York a les 18.15 h i a les 21.50 h amb arribada a Barcelona l'endemà, hora catalana. A banda, l'aerolínia també opera un vol diari entre Barcelona i Atlanta. Des de Barcelona, la ruta cap a Nova York també és operada per Level, American Airlines i United Airlines, que en cas uneix el Prat amb l'aeroport de Newark.

Més informació
La ruta de Level entre Barcelona i Miami generarà un impacte de 50 milions
El Prat, de rècord: 4,2 milions de passatgers el març
Itàlia lidera els països amb més trànsit de passatgers a l'aeroport del Prat
Avui et destaquem
El més llegit