Deutsche Telekom premia Cellnex pels seus estàndards de qualitat

La distinció s'emmarca en el programa que la companyia té a escala mundial per seleccionar i certificar els seus proveïdors clau de serveis de connectivitat

Torres de telecomunicacions de Cellnex | Cedida Torres de telecomunicacions de Cellnex | Cedida

Cellnex Telecom ha renovat la seva certificació Zero Outage Supplier per segon any consecutiu per part de Deutsche Telekom, segons han informat en un comunicat. Aquesta distinció s'emmarca en el programa que té a escala mundial la companyia alemanya per seleccionar i certificar els seus proveïdors claus de serveis de connectivitat en cada país.

El director general de Cellnex Espanya, Albert Cuatrecases, ha posat de relleu que "creiem que aquesta homologació per segon any consecutiu és molt rellevant tenint en compte que les exigències són considerables i el prestigi d'aquest programa en el sector és molt alt".

El programa fixa els estàndards de qualitat del grup alemany per als seus clients en base a l'excel·lència operativa, la seguretat i l'estabilitat dels sistemes, la monitorització dels components crítics i la reducció i resolució de les incidències amb una disponibilitat de 24 hores al dia els set dies de la setmana per part dels seus proveïdors clau.

Més informació
Cellnex reafirma la seva aposta per la IoT amb Nearby Sensor
Cellnex inverteix 250 milions d'euros en 5G
Cellnex se suma a 5G Barcelona
Avui et destaquem
El més llegit