Ficosa tanca cinc contractes per 200 milions d'euros a la Xina

L'empresa de Viladecavalls produirà sistemes de gestió de bateria pel vehicle elèctric

El conseller delegat de Ficosa, Xavier Pujol El conseller delegat de Ficosa, Xavier Pujol

Ficosa ha tancat cinc contractes de sistemes de gestió de bateria (BMS) per al mercat xinès, realitzats per dos fabricants d'automòbils de "primer nivell", que estan valorats en més de 200 milions d'euros i es destinaran a vehicles elèctrics i híbrids endollables.

"Aquests contractes suposen una important fita per Ficosa amb el qual ampliem el nostre portfoli de productes a la Xina i consolidem la gran expansió tecnològica de la companyia en l'àmbit de l'electromovilitat", ha destacat en un comunicat aquest divendres el director de la unitat de negoci Electromobility Systems de Ficosa, Jaume Prat.

Els sistemes de gestió de bateria de Ficosa permeten a l'usuari dotar de la seguretat necessària i controlar en tot moment l'estat de càrrega de la bateria, així com el seu estat de salut.

El programari, maquinari i mecànica d'aquestes comandes es desenvolupen al Centre Tecnològic de Viladecavalls, mentre que la producció, que s'iniciarà el 2019, es durà a terme al Centre Tècnic de Taicang, a la Xina.

La Xina s'ha convertit en un mercat clau per a Ficosa, ja que la companyia, a més d'en Taicang, també té presència a Chonging i Shenyang.

Més informació
Ficosa i Panasonic llancen una unitat de control telemàtic pel cotxe
Ficosa no correrà fora de Catalunya
Ficosa duplica beneficis
Avui et destaquem
El més llegit