Foment ignora la proposta de Pimec d’una candidatura patronal única

Els de Sánchez Llibre consideren que "la neutralitat és la posició més adient davant les eleccions de la institució cameral"

El president de Foment del Treball, Josep Sánchez Llibre | ACN El president de Foment del Treball, Josep Sánchez Llibre | ACN

Foment del Treball reitera la seva posició de neutralitat absoluta respecte de les candidatures que concorren a les eleccions de la Cambra de Barcelona, segons han subratllat en un comunicat. En relació a les paraules que Pimec va pronunciar la setmana passada sobre la possibilitat de presentar una candidatura única patronal, Foment recorda que mesos enrere ja es va intentar formar una candidatura única per cobrir els representants patronals al Ple de la Cambra i no va ser possible.

Foment considera que "la neutralitat és la posició més adient davant les eleccions de la institució cameral i més quan ja s’ha obert el termini establert per efectuar el vot". Pimec, per la seva banda, ha manifestat també cinc punts que considera "cabdals" en les eleccions a la Cambra.

D'aquesta manera, ha animat a tots els empresaris i autònoms de Catalunya a votar a les eleccions, ha recordat que el vot "no és delegable" i, precisament per això, recomana que s'exerceixi utilitzant la certificació digital de forma individual per part del titular certificat, ha destacat que aquesta certificació serveix per incentivar la participació de tot el teixit empresarial i s'ha mostrat en contra de la instrumentalització del procés electoral i ha denunciat el hackeig que ha assegurat va patir la pàgina web de la candidatura Crous-Torres.

Més informació
Pimec vol una única candidatura patronal a les eleccions a la Cambra
El vídeo inèdit del debat electoral a la Cambra de Barcelona
La Cambra de Barcelona té una cita amb la història
Més que una Cambra
Avui et destaquem
El més llegit