Ikea vol llogar mobles

La multinacional també es planteja llançar el seu propi negoci de recanvis perquè els clients puguin trobar accessoris que ja no estan disponibles a la botiga

Ikea obre una botiga de barri
Ikea obre una botiga de barri

Ikea donarà el tret de sortida a un sistema de lloguer de mobles en el marc d'una prova pilot a Suïssa, segons ha avançat el Financial Times. Sota aquest model, les empreses llogaran mobles, principalment d'oficina, a la multinacional sueca per un període determinat i, després, el retornaran per al seu reciclatge o revenda amb l'opció de poder-ne llogar de nous.

Segons el director exectuiu d'Ikea, Torbjorn Loof, "treballarem juntament amb socis perquè puguin llogar els seus mobles i, quan acabi el període de lloguer, es tornin i puguin llogar una altra cosa".

A més, tal com apunta el rotatiu britànic, Ikea podria estar-se plantejant, també, llançar el seu propi negoci de recanvis amb l'objectiu que els clients puguin trobar accessoris com cargols o bisagres de mobles que ja no es troben disponibles a les botigues.

Aquest procés s'emmarca en el model de transformació del model de negoci del grup, que s'allunya a la venda de productes fora de les ciutats i deixa que els seus clients montin els seus propis articles.

Més Informació
Ikea vol acomiadar 7.500 persones (però en contractarà 11.500)
Ikea vendrà plaques solars a Espanya
La botiga urbana d'Ikea vindrà a Barcelona
Hospitals, botigues o hotels sobre rodes: Ikea s’ho imagina
Avui et destaquem
Comentaris