Seat crea 100 llocs de feina a Barcelona en un nou centre de 'software'

La companyia de mobilitat aposta per la indústria 4.0 i crearà una nova estructura informàtica per "ser un referent mundial"

Un dels patinets elèctrics de Seat Un dels patinets elèctrics de Seat

Seat crearà 100 nous llocs de feina Barcelona en un nou centre de desenvolupament de software, que serà batejat com a Seat-Code, segons ja va informar la companyia durant el Mobile World Congress, que explica ara que el centre impulsarà les noves tecnologies, reforçarà els nous models de negoci vinculats amb la mobilitat i la connectivitat dels vehicles i apostarà, encara més, per la transformació digital.

Més info: Seat, pitxitxi industrial de l'Estat espanyol

El president de la companyia, Luca de Meo, explica que "si volem passar de ser un fabricant d'automòbils a una empresa de mobilitat, hem de participar en la indústria 4.0, fent del software la principal competència". De fet, el CEO de Volkswagen, Herbert Diess, ja va dir durant la presentació dels resultats del 2018 que "farem de la mobilitat elèctrica individual una cosa accessible: fabricarem cotxes per a milions de persones, no per a milionaris".

El nou centre de Seat estarà dirigit per Carlos Buenosvinos, enginyer informàtic que liderarà l'equip del Seat-Code per convertir-lo en "un referent mundial". A més, la companyia també ha anunciat que crearà una nova estructura informàtica en el nou centre.

Més informació
Seat engega un 'carsharing' per a empreses
Seat fabricarà des del Prat una nova caixa de canvis per al Grup Volkswagen
Les vendes de Seat continuen a tot gas i superen les expectatives
Avui et destaquem
El més llegit