Pimec critica els intents de "boicotejar" el sistema de vot electrònic

Josep González insta Foment a "mostrar unitat d'acció patronal" presentant una llista conjunta a les sis cadires que els pertoquen a la Cambra

El president de Pimec, Josep González, fa balanç del 2018 | ACN El president de Pimec, Josep González, fa balanç del 2018 | ACN

El president de Pimec, Josep González, ha denunciat els intents "sistemàtics" de "boicotejar" i "desprestigiar" el vot electrònic en les eleccions a la Cambra de Comerç de Barcelona que se celebren entre el 2 i el 8 de maig. En una roda de premsa posterior a l'assemblea general de l'entitat, González ha alertat que aquestes crítiques poden ser el preludi d'una impugnació de resultats "si a alguna candidatura les coses no li van bé".

Més info: Caiguda (o no) del sistema de votació remota a la Cambra?

A més, ha defensat que la plataforma dissenyada per l'empresa catalana Scytl és "més participativa" i ha titllat "d'arcaic" i "només per uns privilegiats" el sistema de votació anterior.

D'altra banda, ha instat la patronal Foment del Treball a "mostrar unitat d'acció patronal" presentant una llista conjunta a les sis cadires que els pertoquen al ple de la Cambra: "Si Foment vol i ho accepta, estem disposats a retirar tres persones", ha dit.

Més informació
El vídeo inèdit del debat electoral a la Cambra de Barcelona
La plataforma de la Cambra de Barcelona es penja en plena votació
La Cambra de Barcelona té una cita amb la història
Avui et destaquem
El més llegit