Proquimia Cosmetics s'estrena en el negoci dels ambientadors líquids

L'empresa dedicada a la fabricació i envasat de productes cosmètics i de perfumeria habilita una nau industrial de 500 metres quadrats per a la seva producció

La línia d'envasat de Proquimia Cosmetics La línia d'envasat de Proquimia Cosmetics

Proquimia Cosmetics es llança al negoci dels ambientadors líquids amb la creació d'una divisió específica per aquest tipus de productes, segons han informat en un comunicat.

Amb aquesta iniciativa, l'empresa dedicada a la fabricació i envasat de productes cosmètics i de perfumeria, busca diversificar la seva industrial i ha habilitat una nau industrial de 500 metres quadrats per a la fabricació d'aquests ambientadors.

Més info: Proquimia Cosmetics factura cinc milions d'euros el 2018

La companyia compta amb una divisió de perfumeria des de l'any passat, un repte que, juntament amb el salt al negoci dels ambientadors líquids, forma part del pla estratègic de la firma entre el 2017 i el 2020 per potenciar el seu creixement.

La facturació de Proquimia ha crescut un 5% el 2018, quan va tancar l'exercici facturant cinc milions d'euros. De cara al 2019, la companyia contempla incrementar la fabricació de productes per al mercat francès.

Més informació
Proquimia Cosmetics eleva les vendes fins a 4,5 milions d'euros
Proquimia Cosmetics inverteix un milió d'euros en la seva planta de Ripollet
Avui et destaquem
El més llegit