Proquimia Cosmetics porta els seus perfums a França

Els perfums de l'empresa catalana s'afegeixen als productes cosmètics que ja hi exportava

El director general de Proquimia Cosmetics, Joan Serra, en una imatge d'arxiu | Europa Press El director general de Proquimia Cosmetics, Joan Serra, en una imatge d'arxiu | Europa Press

Proquimia Cosmetics aterra amb els seus perfums d'alta gamma a França. L'empresa catalana ja hi exportava productes cosmètics i ara afegeix els perfums al mercat francès. La companyia amb seu a Ripollet ha anunciat a un comunicat que els comercialitzarà a través d'un grup empresarial del país de destinació. 

Ha elaborat 56 perfums diferents per a home i dona. Segons els seus càlculs, l'entrada dels perfums, a més dels cosmètics, permetrà que la seva penetració comercial a França creixi un 35%. El salt al mercat veí s'ha gestat durant set mesos i culmina amb l'entrada de la resta del negoci.   

L'estratègia de creixement de Proquimia Cosmetics inclou una inversió de mig milió d'euros en la millora de tècniques i logístiques per al desenvolupament de la seva divisió de perfumeria en els últims mesos. El seu director general, Joan Serra, considera que és un mercat "molt difícil i complex de penetrar" per la gran quantitat de competència que hi ha en aquest sector. 

Més info: Proquimia Cosmetics s'estrena en el negoci dels ambientadors líquids

L'empresa de productes cosmètics i perfums per a tercers va facturar l'any passat cinc milions d'euros, que va suposar un augment del 5% en comparació al 2017. Recentment, ha diversificat el seu negoci amb el desenvolupament d'ambientadors líquids, pel qual ha creat tota una divisió. La companyia té 42 treballadors i una planta de més de 5.000 metres quadrats. 

Més informació
Proquimia Cosmetics factura cinc milions d'euros el 2018
Proquimia Cosmetics eleva les vendes fins a 4,5 milions d'euros
Promquimia Cosmetics exportarà a l'Iran
Avui et destaquem
El més llegit